Madalina Dubiczki

Madalina Dubiczki

Senior Partner

Susținătoare pasionata a clientului zilelor noastre, la curent cu soluțiile digitale și tehnologia moderna.

SFU_CRT  Salesforce Certified Marketing Cloud Consultant.

Experiență de peste 15 ani cu Citibank în Londra, Dubai și diverse regiuni din centrul și estul Europei, responsabilă de mai multe teritorii geografice, in diverse poziții de marketing management.

Experiență bogată în management international de marketing, management de produs, management de proiect, platforme și canale digitale, cercetare de marketing, experiența clientului cu brandul, planificare bugete, PR, publicitate si vanzari, indeosebi in domeniul serviciilor.

A construit echipe de manageri de produs, brand și vânzări, a recrutat și a ghidat in cariera angajati cu rezultate superioare.

A condus proiecte internaționale de mare amploare și echipe din mai multe zone geografice și culturi de business diferite.

A contractat și parteneriat cu agenții de publicitate, media, digital și cercetare de piață, etc. din mai mai multe zone geografice și culturi diverse.

Experta in dezvoltarea si implementarea de programe de loializare si de retentie pentru portofolii mari de clienti, negociind pachete de beneficii pentru clienti precum si sponsorizari cu branduri internationale de top.