Raluca Paun

Raluca Paun

Senior Partner

Pasionată de construirea brand-urilor și de crearea conexiunilor profunde dintre brand și consumatori, cu ajutorul comunicării.

Experiență de peste 15 ani cu diverse companii multinaționale FMCG în centrul și estul Europei (Serbia, Polonia, Ucraina, Rusia și România), Amsterdam și Tel-Aviv, responsabilă cu mai multe teritorii geografice, in diverse poziții de marketing management.

Experiență în managementul marketingului international, management de produs și portofoliu, strategie de brand, cercetare de marketing, planificare de buget, PR, publicitate, management de evenimentem, indeosebi pentru companii FMCG.

A construit și dezvoltat brand-uri în centrul și estul Europei.

Implicată în proiecte internaționale de marketing și dezvoltare de produs alături de echipe din zone geografice și culturi de business diferite.

A dezvoltat parteneriate cu agenții de publicitate, media, digital și cercetare de piață, etc. din mai mai multe zone geografice și culturi diverse.

Implicată în crearea și managementul proceselor de inovație, al produselor noi și în dezvoltarea brand-urilor noi pentru mai multe zone geografice.