Despre Noi

Obiectivul nostru

Trăim in era informației, în care creșterea unei afaceri depinde primordial de modul în care companiile abordează așteptarile și interesele clienților lor.

Headway este o companie de consultanță cu experiență în marketingul de ultima generatie, o echipă de experți care înțelege atât traseul consumatorului în interacțiunile cu brandul, precum și evoluția tehnologiei.

Construim brand-uri relevante și experiențe memorabile pentru clienții acestora, declanșăm transformari digitale și creăm strategii personalizate pentru a accelera creșterea partenerilor noștri.

Noi complementam eforturile de zi cu zi ale managerilor afacerilor, analizand, venind cu idei transformatoare si inovative, lucrand cot-la-cot cu clientii nostri pentru a le optimiza brandul si modelele de interactiune cu consumatorii  potentiali si existenti, cu obiectivul de a reduce costurile si de a creste veniturile.

Strategie de marketing & Implementare

Strategie de marketing & Implementare

Susținem direcția de creștere a afacerii tale, fiind alături de echipa ta în fiecare etapă a dezvoltării ei.

Află mai multe

Transformare digitala

Transformare digitala

Evaluăm traseul consumatorului în experiența cu brand-ul si, utilizând cele mai recente tehnologii, ne asigurăm că interacțiune este relevantă, plăcută și eficientă.

Află mai multe

Workshop-uri de brand și marketing

Workshop-uri de brand și marketing

Un set de workshop-uri, instrumente și soluții, dezvoltate  intern sau oferite împreună cu partenerii noștri, menite să îndrepte traiectoria de creștere a afacerii și să elimine potențialele blocaje.

Află mai multe

Echipă

Headway inseamnă progres, un pas înainte și energia care îți conduce compania spre succes.

O echipă dedicată de profesioniști în marketing, care au susținut evoluția în afaceri a unor companii multinaționale de anvergură în domeniul produselor și serviciilor, pentru mai mult de 15 ani este alături de tine pentru a asigura acest succes.